Onkohan tilausta tälläiselle?

Perustin tälläisen blogin jonka ajattelin toimivan foorumina pyöräileville kotkalaisille.
Ajatus lähti liikkeelle jo 2011 kesällä, kun aloin polkemaan työmatkoja ja vapaa-ajalla enemmän. Nyt olen rakastunut pyöräilyyn.
Haluaisin ehdottomasti tuoda esille epäkohtia ja onnistumisia liittyen pyöräilyyn.
Jotta tää toimisi, niin tarvisin muiltakin pyöräilijöiltä apuja; ongelmallinen risteys, korkea kanttari tai mahtavasti hiekoitettu tie.

Ps. Jotta tämä lähtisi kunnolla käyntiin ja saisi tarvittavaa näkyvyyttä, niin tulossa olisi arvonta/kilpailu jossa erittäinkin hyvä palkinto.

Pss. Kaikki kehitysideat otetaan vastaan.

7 thoughts on “Onkohan tilausta tälläiselle?

 1. Upeeta! Meiksi on ainakin messissä, vaikkei hirveästi kokemuspohjaa ole mihinkään. Ensimmäistä maantiepyörää vasta hankkimassa!

 2. Työmatkat varmaan parhaita mitä kehua tai haukkua, kun niitä tulee sahattua joka päivä kyllästymiseen asti. Kuvaile sanallisesti tai kameralla esimerkiksi paikka ylös ja laita mulle linkkiä.

 3. Tykkään! Hyvä, että syntyy lisää ja lisää keskustelua kaupunkipyöräilystä! Kaupunkien täytyy herätä vähitellen yhteisöllisen paineen edessä – pyöräilyinfra kuntoon!
  Pitää tulla joskus koeajamaan Kotka.

 4. Jos et/te jo ole Rantapyörässä, niin ”polkimet pyörimään” ja vähintään klikkaus sivulle: http://rantapyora.sporttisaitti.com/
  Seuran riveihin haetaan ajokauden alkaessa etelä-kymenlaaksolaisia pyöräilyaktiiveja. Ei tarvitse olla kovakuntoinen himo-/kilpapyöräilijä, vaan pyöräilyaktiivisuus muutoinkin (arki-, retki- jne) riittää aivan hyvin. Tarkoitus on rakentaa perinteisestä seurasta (per. 1978) kymenlaaksolainen ”pyöräilyn tavaratalo”, joka yhdistäisi erilaisin motiivein ja tavoittein pyöräileviä henkilötä Kotka-Hamina-Pyhtää alueella. Liikennepolitiikkakin (lue. pyöräilyn edellytysten + olojen parantaminen) tulee olemaan näkyvä osa seuran toimintaa!!!
  — Kotkalaisia kollegoita tervehtin, HePo:n hallituksen jäsen Pekka S.
  J.k. Rantapyörän uusille jäsenille on luvassa kevään mittaan koulutusta mm. ryhmäajamisessa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s