ABC – Savonlinna (Arctic Bicycle Challenge)

abc
http://connect.garmin.com/activity/279969694

Kävimme ajamassa kaverin kanssa Savonlinnassa, Saimaalla aivan upean reitin jonka oli järjestänyt Pellossalon Nousu Ry. (http://www.pellossalo.fi/pellossalonnousu/)

Reitti kulki kulki aivan mahtavissa maisemissa. Vaihtoehtoina oli 55, 75 ja 100 kilometrin matkat. Me menimme 75 kilometrin lenkille. Lenkillä saatiin pientä evästä popsittavaksi mm. suolakurkkuja, rusinoita ja lämmintämehua jne.

Oma tankkaus oli ollut täysin olematonta ja loppupätkällä tulikin vilu sekä väsy ja tarvitsin lisälämmikettä ja jäin porukasta jälkeen. Myös herääminen kello 05.00 ei varmasti edesauttanut lenkillä. Loppuun asti silti jaksettiin ja loppu matkalla voimatkin alkoivat palata, kun rusinat ja muut eväät alkoivat potkimaan voimia!

((Tähän laitan vielä kehitysideat omista mietteistä: Muovikupit eväille = turhaa tuhlausta, päivä voisi olla lauantai, niin voisi olla yötä koko viikonlopun vaikka Savonlinnassa eikä ajaa 8h samanapäivänä ja Sauna maaliin saapuessa olisi aika iso bonus!))

Lenkkiporukan henki oli mahtava ja maisemat parhautta.
Ensi vuonna uudestaan ehdottomasti.

PS. Miksei Kotkassa ole aurattuja jääteitä?!

2 thoughts on “ABC – Savonlinna (Arctic Bicycle Challenge)

  1. Terve,
    Anteeksi se porukan jättäminen kun jäit laittamaan lämmintä päälle. Ei ollut tarkoitus jättää ketään suorille jää osuuksille ilman peesi apua polkemaan, mutta kun sitä 100 km purukkaa tuli sekaan niin sekosin laskuissa tauolta lähtiessä ja kuulin vasta huoltoautolta että olit jäänyt jälkeen.
    T: Markku N (Se punaisella maastopyärällä polkenut PeNo:lainen 75 porukassa)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s